Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Action Aid: "Στείλε όλους τους φίλους μου στο σχολείο".

Η Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης της Action Aid ξεκίνησε χθες και το σχολείο μας συμμετέχει...Χθες διαβάσαμε την πρώτη μας ιστορία από το εκπαιδευτικό υλικό που προτείνει η Action Aid. Τα παιδιά χρωμάτισαν χάρτινα παιδάκια με αναπηρίες , τα οποία θα τα ενώσουμε και θα σχηματίσουμε μία χάρτινη αλυσίδα.
Ζητήσαμε και από τους γονείς των παιδιών της τάξης να πάρουν μέρος και οι αντιδράσεις ήταν πολύ θετικές, η συμμετοχή τους μεγάλη.
Κι επειδή το νηπιαγωγειο μας συστεγάζεται με άλλα δύο νηπιαγωγεία και με ένα δημοτικό, οι πιο πολλοί εκπαιδευτικοί ενθουσιάστηκαν και ζήτησαν να συμμετέχουν. Έτσι, μέχρι σήμερα, δεύτερη μέρα της δράσης, το ολοήμερο τμήμα του νηπιαγωγείου  μας μαζί με δύο τάξεις του δημοτικού, καταφέραμε να μαζέψουμε 120 χάρτινα ανθρωπάκια και αναμένεται συνέχεια, καθώς περιμένουμε τη συμμετοχή του κλασικού τμήματος, του τμήματος ένταξης και των υπόλοιπων τάξεων του δηοτικού...
Στη συνέχεια θα τα στείλουμε στην Action Aid Hellas, όπου θα ενωθούν με όλα τα υπόλοιπα χάρτινα ανθρωπάκια της παγκόσμιας χάρτινης αλυσίδας! Εδώ μπορείτε να βρείτε το υλικό της Action Aid, αν επιθυμείτε να συμμετέχετε: http://education.actionaid.gr/gaw2014material. Εμείς υποσηρίζουμε: "Στείλε όλους τους φίλους μου Σχολείο".
Στείλε όλους τους φίλους μου στο σχολείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου